Floodlight

Floodlight (ook wel breedstraler) zorgt voor een egale belichting over een groot oppervlak, zoals een toneel of een speelveld. Een floodlight is hiermee eigenlijk het tegenovergestelde van een spotlight, waarmee vaak een specifiek gedeelte wordt uitgelicht. Een floodlight is ideaal om in te zetten tijdens stadionevenementen waar je goed zicht wilt, zoals een voetbalwedstrijd. Ook worden floodlights ingezet bij entertainmentevenementen, zoals festivals en concerten. De verlichting creëert overzicht wat zorgt voor een veilige doorstroom voor grote mensenmassa’s, of juist een fijn werklicht voor bijvoorbeeld schoonmakers aan het einde van de avond. 

Philips ArenaVision floodlight

De Philips ArenaVision is de ultieme floodlight als het gaat om stadionverlichting. Met de Philips ArenaVision creëer je een onvergetelijke beleving voor zowel supporters en fans, als sporters en artiesten. Ieder evenement komt met de Philips ArenaVision tot zijn recht. Deze floodlight voldoet volledig aan de nieuwste normen van tv-zenders en sportfederaties, want met de Philips Arenavision is een volledig knippervrije ervaring gegarandeerd. Dit zorgt daarmee voor een optimale beleving voor de kijkers thuis, want zowel HD als super-slow-motion blijven van topkwaliteit. Dit zorgt voor toffe beelden en terugkijk momenten. Met een ArenaVision-systeem is de verlichting aanpassen per sport- of entertainmentevenement makkelijker dan ooit. Denk hierbij aan het schakelen tussen functionele overzichtsverlichting en preshows bij een sportevenement. Zo heb je voor ieder evenement passende verlichting binnen handbereik.

Voordelen Philips Arenavision floodlight

  • Ultieme ervaring, thuis en op de bank, want door de hoge kwaliteit en hoge CRI-waarde (Color Rendering Index) is de kleurbeleving net zoals je ‘m in het echt zou beleven. 
  • Egale verlichting vanuit alle kijkhoeken, zodat je zonder afleidingen van vervelende schaduwen kijkplezier beleeft. 
  • Makkelijke in te stellen preshows, want de ledverlichting in de floodlight heeft geen opwarmtijd nodig en daardoor kan er direct geschakeld worden. Dit maakt de mogelijkheden in shows eindeloos. 
  • Weinig stroomverbruik, dankzij de energiezuinige ledverlichting met lange levensduur is de Philips Arenavision floodlight duurzaam in gebruik.
  • Verhoogde veiligheid, want met de hoge kwaliteit floodlight die binnen no time is ingeschakeld, blijven spelers en fans veilig. Dit betekent een overzicht dankzij de verlichting, wat zorgt voor een verbeterde doorstroom van mensenmassa’s.
  • Makkelijk in gebruik, want de ArenaVision floodlights zijn aan te sturen via verschillende controllers. Dimmen, dynamische scènes en storingen opzoeken wordt hierbij een fluitje van een cent!

Waarom een floodlight van Moonbears?

  • Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, en kunnen je daarom helpen aan een passend advies qua belichten en hebben antwoord op al je prangende vragen.
  • Optimale service vanuit ons Service Center. Waar onze specialisten dag en nacht klaar staan voor (preventief) onderhoud aan jouw armaturen. 
  • Financiële flexibiliteit, want met onze Financial Solutions regeling heb jij binnen no-time jouw nieuwe floodlight in huis, zonder hier in één smak je cash op tafel te gooien. 

Meer vragen over floodlight?

Wil je meer informatie of heb je misschien een brandende vraag over een floodlight? Neem dan contact op met één van onze Moonbears! Zij kunnen je verder voorzien van informatie en helpen aan een passend advies.