Professionele verlichting

Moonbears levert professionele verlichting voor verschillende doeleinden, zoals stadion verlichting, theater verlichting, tv-studio verlichting, evenementen verlichting, lichtsturing en meer.  

Professionele merken

Bij Moonbears snappen we dat kwaliteit belangrijk is. Daarom leveren we alleen producten van hoogstaande kwaliteit. Dat betekent dat je in ons portfolio van professionele verlichting alleen de echte A-merken terugvindt van bewezen en toekomstbestendige leveranciers. 

Benieuwd welke merken dat zijn? We geven je een kijkje in ons assortiment:

Professionele verlichting van Vari-lite

Vari-Lite, de uitvinders van professioneel bewegend licht, betraden voor het eerst het podium in 1981 en waren destijds revolutionair binnen de lichttechniek. Voor het eerst hadden lichtontwerpers alle controle over hun lichtshow, inclusief kleur, pan, tilt, patronen en beam. Inmiddels zijn de welbekende armaturen van Vari-Lite niet meer weg te denken bij grote rock-and-roll shows en andere spectaculaire evenementen. Je vindt Vari-Lite op veel meer plekken dan alleen het rock-and-roll podium, want deze professionele verlichting wordt ook breed ingezet binnen de theaterwereld, televisie, film, kerken en ook corporate evenementen. De fenomenale kwaliteit van deze armaturen zorgen voor prachtige plaatjes en een hoog rendement. Meer lezen over Vari-Lite? Klik dan hier. 

Professionele verlichting van Strand Lighting

Strand Lighting is het snelgroeiende lichtbedrijf uit Londen dat zijn roots vooral vindt in de theater- en studioverlichting. Strand Lighting is al sinds 1914 actief in de professionele verlichting en is na zijn start al binnen enkele tientallen jaren uitgegroeid tot op internationale hoogte. Op vlak van technologische ontwikkelingen maakte Strand Lighting grote, revolutionaire stappen: van consoles tot dimtechnologie en buitengewoon hoogwaardige professionele verlichting. En nog steeds blijft Strand Lighting door ontwikkelen binnen moderne theater, film en TV, maar ook architectuur en omgevingsverlichting. Meer lezen over Strand Lighting? Klik dan hier. 

Professionele verlichting van Philips

Met trots bieden wij de Philips ArenaVision aan. Deze parel onder de floodlights is al terug te vinden in vele stadions en wij geloven dat ieder stadion en evenement wel een Philips ArenaVision verdient. Hoewel Philips Lighting tegenwoordig verder gaat onder de naam Signify, blijft Philips zowel consumenten- als professionele verlichting aanbieden. Als producent van de Philips ArenaVision verdient Philips daarom een plekje in onze professionele verlichting hall of fame. 

Signify

Signify, voormalig Philips Lighting en huidig wereldleider op de verlichtingsmarkt, is fabrikant van de meest innovatieve verlichtingsproducten. Met haar uitgebreide productkennis en vooruitstrevende blik biedt Signify portfolio’s van merken in de professionele velichting aan. Daarbij hebben ze niet alleen oog voor kwaliteit van het licht en de professionele verlichtingsproducten, maar ook voor het besparen van energie en het efficiënter, productiever en leefbaarder maken van de wereld. Met Signify als fabrikant, wie al meer dan 128 jaar aan het innoveren is met professionele verlichting, werken we hand in hand samen aan het opnieuw vormgeven van de branche.

Waarom professionele verlichting van Moonbears? 

  • Jarenlange ervaring, waardoor onze specialisten jou alles kunnen vertellen over welke professionele verlichting jij het beste kan inzetten binnen jouw verlichtingsplan. 
    • Financiële flexibiliteit door middel van ons Financial Solutions programma. Dankzij de gespreide betaling heb jij binnen no-time de nieuwste professionele verlichting in huis zonder al te veel financiële last. 
    • Complete service dankzij onze ervaren specialisten. Zij weten precies wat jij wel en niet nodig hebt op vlak van professionele verlichting en daarom staat ons Service Center altijd klaar voor onderhoud of advies. 

    Op zoek naar professionele verlichting? 

    Ben jij op zoek naar professionele verlichting, heb je een brandende vraag of ben je op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact op met één van onze Moonbears! Zij weten als geen ander wat jij nodig hebt en helpen je aan een passend advies.