Vakidioten met een missie

(w)in it together!

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze op de maan zijn geweest?

Precies, niet veel. Een maanlanding is nog aardig uniek. En zo zou je ook ons Moonbears team kunnen omschrijven. We gaan liever niet voor standaard. Voor moeilijk dan? Nou, niet per se. Maar we zien ook geen beren op de weg. Mogelijkheden en kansen daarentegen zien we volop. En die grijpen we aan. Met beide berenklauwen. Vanuit de gedachte: als we een man op de maan krijgen, gaat dit ook wel lukken. Dan lijkt op eens alles mogelijk, toch?

Zin om het anders te doen

Één A4-tje, dat is wat we nodig hadden om onze plannen op te schrijven. En misschien had het zelfs op een bierviltje gepast. Want hoewel we er goed (en best wel effe) over hebben nagedacht, zijn we ook wel van de ‘niet lullen, maar poetsen’ aanpak. Oftewel: gewoon doen! Het zijn ten slotte de doeners die de wereld kunnen veranderen. En dat is ook zo’n beetje de kern van ons businessplan op één A4. Wij hebben zin om het anders te doen en denken win-win. Dat is wat ons drijft. Maar echt!

Klaar met die oubollige en te deftige klant-leverancier relaties

Weg met de te voor de hand liggende services, een giga merkenportfolio waar je
spontaan keuzestress van krijgt of een sales-aanpak uit het stenen tijdperk. Maak plaats voor een nuchtere en no-bearshit aanpak. Een sales strategie die past bij het nu (en morgen), een portfolio aan merken die zorgvuldig zijn geselecteerd en een team waarmee je ook nog best leuk een biertje kan drinken. Een stel ongeremde vakidioten bij elkaar die ook nog eens voor je naar de maan gaan en terug komen met echt goed entertainment apparatuur, inclusief eigenzinnige en relevante services. Altijd vanuit de belofte dat we gaan voor een win-win situatie: (w)in it together!

We horen je denken: jaja. Mooie praatjes. Maar die vullen geen gaatjes. Klopt. Daarom stoppen we met ouwehoeren en laten we je eerst ervaren, dan geloven. Rest jou nog één belangrijke taak, druk op de overstaande knop en…

Get in touch