Moonbears Rocket Session 25 juni 2024. Ben jij erbij?

Moonbears Rocket Session 25 juni

Duik 25 juni 2024 in de wereld van revolutionaire truss- en podium systemen! Je bent namelijk van harte uitgenodigd voor een exclusief kijkje achter de schermen tijdens onze Rocket Session op het hoofdkantoor van SIXTY82 en Protos in Drachten. Van 13.00 tot 18.00 uur ga je de middels een tour door de Sixty82 productie kennismaken met alle producten uit het truss- en rigging pakket. Dat betekent ook dat je de lasrobot in actie gaat zien! Daarbij is er alle ruimte voor het stellen van vragen aan het gedreven team. We sluiten de middag af met een hoop relevante kennis en een goedgevulde buik. Eten is namelijk inbegrepen. En voor de liefhebber: een Moonbiertje ook!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. VOL=VOL. Ben je er graag bij? Aanmelden kan via de link: Form (hsforms.com)

Vijf redenen om erbij te zijn: 
· Je krijgt de unieke kans om te zien hoe en waar al die geniale truss-uitvindingen worden gemaakt: this is where  the magic happens!
· Brandende vragen, uitdagingen of problemen waar je tegenaan loopt bij je truss- en rigging materiaal? Dit is je kans om ze te delen!
· Braintraining: want je gaat megaveel leren. Niet alleen van het SIXTY82, PROTOS en Moonbears team, ook van de andere Rocket Session deelnemers.
· De gepassioneerde vakidioten van SIXTY82, PROTOS en Moonbears staan te popelen om kennis uit te wisselen en ter plekke tot oplossingen komen.
· Hadden we al gezegd dat eten, drinken en goodiebags (incl. Moonbeer) worden geregeld?

In 't kort:

Wie: Moonbears, Sixty82 en Protos
Wat: Moonbears Rocket Session 🚀
Waar:
 Drachten
Wanneer: 
25 juni 2024 | 13.00 - 18.00 uur
Waarom: 
omdat het kan ;)

Aanmelden? Klik hier!


Populaire posts