E:CUE

E:CUE catalogus

De krachten bundelen

E:CUE is het controlemerk van Traxon Technologies. Het laatstgenoemde is in 1995 opgericht in Frankfurt als producent van kleine LED-producten. Met de verhuizing van het hoofdkantoor naar Hong Kong ontstond er een sterke "Research & Development" (R&D) afdeling. Traxon is sinds 2006 samen gaan werken met E:CUE door een gecombineerde R&D afdeling op te zetten in Paderborn, Duitsland. Niet veel later zijn de merken gefuseerd tot één entiteit van twee merken.

E:CUE is gespecialiseerd in het maken van producten voor het aansturen van verlichting. Dit gebeurt voor diverse kanalen: architecturale verlichting. Horecaverlichting, winkelverlichting, tentoonstellingsverlichting en meer! E:CUE kun je kennen van onder andere de controllers, interfaces, sensoren en software. Met deze producten kan de aansturing van verlichting geautomatiseerd worden, afgestemd worden op variabelen als tijd en daglicht en zelfs beweging. Kortom, een belangrijke speler om verlichting echt impact te laten maken.

SYMPHOLIGHT
Het nieuwste controlesysteem van E:CUE dat in staat is om een dynamische gekleurde verlichting via DMX, grote media façades en zélfs lichtprojecten die geregeld zijn met Dali aan te sturen.

LAS
De Lighting Application Suit (LAS) bied al jaar en dag dé oplossing voor het aansturen van dynamische verlichtingsprojecten en andere entertainment gerelateerde shows.

Win it together: We handelen altijd win-win, als een team. Daarbij reiken we naar de maan om samen succesvol te zijn.

E:CUE aansturingen

Contact
ECUE Lighting controls

Das Lebendige Haus

ECUE Lighting controls

Melbourne Cricket Ground

ECUE Lighting controls

Xi'an Olympic Sports Center