ETC

De basis van verlichtingsapparatuur

Electronics Theatre Controls (ETC) is in 1975 opgericht door Fred Foster, samen met zijn broer en twee vrienden. Het is ontstaan toen Fred het idee van een lichttafel presenteerde aan zijn docent. In 1996 kwam zijn droom uit: De eerste lichtconsole werd verkocht aan de Metropolitan Opera House, dat ook wel bekend staat als het belangrijkste operagebouw van de Verenigde Staten.

ETC is gespecialiseerd in verlichtingsarmaturen voor inbouw, opbouw en zélfs pendel. Deze zijn ideaal geschikt voor het verlichten van zowel nieuwbouw als bestaande panden. De verlichting voor hotels, restaurants, resorts en andere locaties hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. De systemen van ETC geven een fantastische look met een eenvoudige bediening. EchoTouch biedt intuïtieve capabele bedieningselementen in multifunctionele ruimtes. Grotere systemen zoals de Paradigm en Mosaic maken het gemakkelijk om de meest complexe systemen met elkaar te verbinden.

ETCf heeft een sterke reputatie opgebouwd in de professionele verlichtingsindustrie vanwege de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van haar producten. Het bedrijf heeft een sterk wereldwijd netwerk van distributeurs en dealers. De verlichtingsproducten worden vaak gebruikt door verlichtingsprofessionals over de hele wereld. Samen met de producten van ETC zorg jij voor té gekke en goed gecontroleerde verlichting.

Win it together: We handelen altijd win-win, als een team. Daarbij reiken we naar de maan om samen succesvol te zijn.

Jouw partner in architecturale verlichting

Contact
ETC

ArcSystem Navis & F-Drive

ETC

D22 Footlight

ETC

Prodigy cable management glam