Stadion verlichting

Jouw favoriete club supporten vanuit het stadion is een hele belevenis. Die beleving wil je als club ook zoveel mogelijk overbrengen naar de supporters thuis. Daar helpt een optimale stadion verlichting bij. Met de juiste stadion verlichting krijgen supporters in het stadion, maar ook de kijkers thuis beide een optimale beleving. 

Belangrijke zaken bij stadion verlichting

  • Egale verlichting vanuit alle kijkhoeken, dankzij voldoende LUX. Dit geeft supporters een egaal plaatje in het gehele stadion en zorgt ervoor dat de sporters kunnen spelen zonder te veel afleiding.
  • Hoge kleurkwaliteit, dankzij de hoge CRI-waarde van onze topproducten. Waardoor een groen grasveld ook echt groen blijft.
  • Televisievriendelijk, want niks is zo vervelend als een flikkerend beeld. 

Functionele- en show stadion verlichting 

Een stadion heeft altijd functionele verlichting nodig, want met de grote mensenmassa’s die er passen in een stadion is goed zicht belangrijk voor een optimale doorstroom. Daarnaast is showverlichting niet weg te denken voor een volledige beleving voor bezoekers en fans. Met de ArenaVision, VL10 BEAMWASH en VL6000 BEAM, zijn deze beide soorten verlichting gemakkelijk te behalen. Hiermee is een pre-show niet weg te denken, want waar vroeger de stadion verlichting opwarmtijd nodig had, wordt nu volledig ledverlichting gebruikt, waardoor er direct geschakeld kan worden. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en worden supporters helemaal meegenomen in een fenomenale beleving. Mooie bijkomstigheid voor het stadion zelf: door de energiezuinige ledverlichting blijven stroomkosten laag! 

Waarom stadion verlichting van Moonbears?

  • Professionele kijk, want onze specialisten weten precies welke verlichting er nodig is voor jouw stadion. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op! 
  • Financiële flexibiliteit, door onze Financial Solutions regeling. Het vernieuwen van stadion verlichting komt niet zonder prijskaartje, maar met deze flexibele betalingsoplossing krijg jij de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. 
  • Optimale service, want ons Service Center staat altijd voor je klaar voor (preventief) onderhoud aan je stadion verlichting.

De stadion verlichting die Moonbears aanbiedt

ArenaVision 

De Philips ArenaVision LED floodlight is een innovatieve oplossing voor het verlichten van tv-studio's, sportvelden, stadions en multifunctionele locaties. De Philips ArenaVision voldoet volledig aan de nieuwste normen van tv-zenders en sportfederaties. Dit zorgt niet alleen voor een optimale kwaliteit voor de supporters in het stadion, maar ook voor de kijkers thuis. Meer weten over de ArenaVision? Klik dan hier.

VL10 BEAMWASH 

De Vari-Lite VL10 BEAMWASH is een compacte, dynamische moving head en feller en veelzijdiger dan vergelijkbare armaturen. De combinatie van overlappende prisma's, roterende gobo's en de vijf animaties van het nieuwe Vari-Lite*FX wiel biedt eindeloos creatieve oplossingen. Dit maakt de VL10 BEAMWASH de perfecte aanvulling op de ArenaVision, want hiermee kunnen dynamische effecten worden toegevoegd. De VL10 BEAMWASH is onder andere te bewonderen in het Philips stadion. Meer lezen over de VL10 BEAMWASH? Klik dan hier.

VL6000 BEAM (ARENA)

De Vari-Lite VL6000 BEAM zet een nieuwe standaard in zijn klasse. Dit armatuur beschikt over een grote frontlens. De VL6000 BEAM is een echte searchlight in retrostijl. De VL6000 BEAM is onder andere te zien in de Johan Cruijff ArenA. Meer lezen over de VL6000 BEAM? Klik dan hier.

OP ZOEK NAAR NIEUWE STADION VERLICHTING?

Of misschien een brandende vraag, of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op! Onze Moonbears inspireren je graag met de mogelijkheden.