Vari-Lite

De uitvinders van het bewegende licht. Vari-Lite, voor het eerst op het podium in 1981 en destijds revolutionair binnen de lichttechniek. Voor het eerst hadden lichtontwerpers alle controle over hun lichtshow, inclusief kleur, pan, tilt, patronen en beam. Inmiddels zijn de welbekende armaturen van Vari-Lite niet meer weg te denken bij een goede rock-and-roll show en andere spectaculaire evenementen. De Vari-Lite armaturen worden breed ingezet, bijvoorbeeld binnen de theaterwereld, televisie, film, kerken en ook corporate evenementen. En zo nu en dan vind je deze luxepaardjes op open zee aan boort van een cruiseschip. Zo zie je maar dat Vari-Lite van alle markten thuis is, van subtiele nuances tot fenomenale effecten; Vari-Lite heeft het allemaal. Met de geavanceerde optiek, hoogwaardige mechanica en weergaloze kleurenmening hebben de armaturen van Vari-Lite al meerdere prijzen binnengesleept. De fenomenale kwaliteit van deze armaturen zorgen niet alleen voor prachtige plaatjes, maar ook voor een lange levensduur. Dit zorgt weer voor een goede cost of ownership.

Vari-lite Service Center

Naast een breed scala aan Vari-Lite producten, bieden wij ook service, onderhoud en reparatie aan Vari-Lite producten. Onze gecertificeerde Vari-Lite specialisten weten als geen ander hoe om te gaan met jouw kostbare armatuur. Van grote onderhoudsbeurten tot het kleinste, technische detail: bij ons Vari-Lite Service Center kan je terecht. 

Waarom Vari-Lite armaturen van Moonbears?

 • Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, en kunnen je daarom alles vertellen omtrent Vari-Lite producten.
 • Optimale service vanuit ons Service Center. Waar onze specialisten dag en nacht klaar staan voor (preventief) onderhoud aan jouw Vari-Lite armatuur. 
 • Financiële flexibiliteit, want met onze Financial Solutions regeling heb jij binnen no-time de nieuwste Vari-Lite armaturen in huis, maar hoef je niet in één keer je portemonnee te legen. 

 • Welke Vari-Lite armaturen biedt Moonbears?

  Vari-Lite staat bekend om de goede kwaliteit en het hoge rendement van haar producten. Binnen ons portfolio tref je onderstaande Vari-Lite armaturen aan:


  VL5LED WASH 

  Wie al wat langer mee gaat in het vak is niet onbekend met de legendarische VL5. De Vari-Lite VL5LED WASH is de enige echte update van deze klassieker. De compacte LED wash bevat alle moderne features, maar met de look and feel uit die ‘goeie ouwe tijd’. Gewoon zoals je hem gewend bent dus!


  VL800 serie 

  De Vari-Lite 800 serie, bestaande uit de EVENTPROFILE, EVENTWASH, EVENTPAR, PROPAR en BEAMLINE zijn breed inzetbaar. Voor ieder podium, groot of klein, zijn zij krachtig en veelzijdig. 


  VL2600 serie

  De Vari-Lite 2600 serie, bestaande uit de VL SPOT, WASH en PROFILE zijn de echte werkpaarden onder de Vari-Lite armaturen.


  VL4000 SPOT 

  Deze complete movinghead is een echte alleskunner. Onder de Vari-Lite armaturen zie je al snel dat dit de meest veelzijdige is in zijn soort. Ontworpen voor prestaties van de bovenste plank. 


  VL6000 serie

  De Vari-Lite 6000 BEAM en Vari-Lite 6500 WASH hebben een grote lens met hoge uitput. Dit maakt dat deze armaturen niet mogen ontbreken op elk groot podium. 


  VL10 en de VL4000 BEAMWASH 

  Deze broertjes geven je alles wat je nodig hebt: van spot tot wash en beam effecten. En dat alles in één hybride armatuur. 


  Ben jij op zoek naar de nieuwste Vari-Lite armaturen? 

  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact op met één van onze Moonbears voor een passend advies.