Team AVEQ

Wij hebben recent onze verhuur voorraad uitgebreid met de Vari-Lite VL2600 Profile. Na een uitgebreide demo door Frank Schotman van Moonbears waarbij alle ins- & outs van de spot aan bod kwamen en de live vergelijking met spots van andere merken in dit segment, hebben wij gekozen voor deze veelzijdige spot.

Veelzijdige spot

De hoge licht output, ongeëvenaarde kleuren, creatieve gobo’s, variabele CTO en het framingsysteem maken dat deze spot op nagenoeg al onze projecten ingezet kan worden. De spot past daarmee helemaal in ons MVO-beleid; voorzien van een LED-lichtbron, zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk en vanwege de hoogwaardige componenten een lange technische levensduur.

No nonsense partner

We zijn zeer te spreken over de support door Moonbears, echt een “no nonsense” partner die meedenkt & waar we van op aan kunnen; dat is belangrijk in de dynamische event wereld.

Onze technici, operators en klanten zijn erg tevreden over de VL2600P. Bovendien, bedrijfseconomisch niet onbelangrijk: deze spot levert ons een uitstekende return on investment op.

Vari-Lite heeft met de VL2600P wat ons betreft een topproduct in de markt gezet!


Popular posts