ONS TEAM

Meet the Moonbears

Professionele berenknuffelaars

Hey! Daar zijn ze hoor. Onze zogeheten ‘professionele berenknuffelaars’. Is dat een ding?
Wat ons betreft wel. Want we werken professioneel, we zijn er voor de professional en we zijn het er allen over eens dat als je een spreekwoordelijke beer op de weg ziet, je deze ook kan knuffelen. Potverdorie wat hebben we daar toch diep over nagedacht hè.

Patrick

Onze Moonbaas. Follow the leader, leader, leader, follow the leader. Hands up, down, up, down. Oh sorry, we gingen even op in de muziek. Patrick Veldman alias onze Moonbaas is team lead en mede-eigenaar van de Moonbears pack. Hij kan zo lekker leiden, commercieel denken en doen, heeft een groot empathisch vermogen en een giga liefde voor lichttechnologie. Daarover kan hij uren met je babbelen!

Frank

The Tank, wie kent ‘m niet. In de entertainmentwereld en het land van de knipperende lampen een oude rot. Is het tijd voor flauwe grappen of een roast? Dan is Frank the Tank de koning van het bal. Probeer hem alsjeblieft niet bij te houden als je samen bier gaat drinken, hij drinkt je volledig onder tafel. Voor een bakkie pleur schuift Frank trouwens ook graag aan. Beetje ouwehoeren over oud en nieuw ‘speelgoed’ en als het effe kan geeft Frank meteen een productdemo. It’s showtime!

Michael

Magic Michael. Kan deze Moonbear soms toveren? Daar lijkt het af en toe wel op. Deze ondernemer en mede-eigenaar van Moonbears krijgt dingen voor elkaar waarvan je denkt: hoe dan?! Hij zit ook het lekkerst in z’n Moonberenvel als hij creatief mag bedenken en doen. Voor Moonbears doet hij dat vooral op de achtergrond, maar dat maakt hem niet minder onderdeel van de Moonbears roedel.

Tineke

Dit is ons Tien van de tien. Want Tineke gaat voor een waanzinnig goede klantervaring: een dikke tien! Snapte? Deze goedlachse
Moonbear mag dan wel de enige vrouw zijn in ons team (respect!), maar ballen heeft ze wel hoor! Figuurlijk dan hè. Tineke kickt asses, gaat niet voor goed of beter, maar voor best en is daarmee zelf een ten out of ten! Ons Tien, waar zouden we zijn zonder deze powervrouw…

Werken bij deze Moonbears?