Protos

Het ontstaan van...

De producten van Protos

VOYAGER
Protos XXL-motortakels van 250 tot en met 2500 kg, wij kunnen het leveren. Elk model is verkrijgbaar in de D8, D8+ en BGV-C1 uitvoering. Alle takels zijn IP65 waterdicht waardoor ze zonder probleem voor buitengebruik ingezet kunnen worden.

AEGIS
Om de veiligheid 'nooit' uit het oog te verliezen heeft protos het "AEGIS Force Measure Systeem". Hiermee kun je eenvoudig zien met hoeveel kilo een constructie wordt belast en welke krachten er op de constructies staan. In de snel innoverende Entertainment industrie worden de riggingplannen steeds groter en complexer. Met de AEGIS producten van Protos blijven alle concerten, theater producties, award shows, corporate events en andere entertainment veilig en betrouwbaar.

ADJUTOR
Protos kijkt al sinds jaar en dag naar de entertainmentindustrie, door de ogen van de juiste mensen open te houden kan het rigging bedrijf bieden wat de markt nodig heeft.

De kracht van de ADJUTOR rigging materialen is dat er een breed scala aan standaard producten is, maar dat Protos ook de mogelijkheid biedt tot op maat gemaakte rigging producten. Zo kun je precies dé Steel, Sling, Shackle etc. bestellen die je nodig hebt voor jouw constructie.

Download de brochures

Win it together: We handelen altijd win-win, als een team. Daarbij reiken we naar de maan om samen succesvol te zijn.

Dé Protos stop (op de maan)

Contact
PROTOS rigging

Wireless load cells

PROTOS rigging

Voyager XXL

PROTOS rigging

Steels with timble black