Signify Light

Signify, ook wel bekend als het voormalig Philips Lighting, is fabrikant van de meest innovatieve verlichtingsproducten. Het bedrijf is de huidige wereldleider op de verlichtingsmarkt. Signify staat bekend om de uitgebreide productkennis en vooruitstrevende blik voor het besparen van energie en het efficiënter, productiever en leefbaarder maken van de wereld. 

Al meer dan 128 jaar actief

Als fabrikant is Signify al meer dan 128 jaar actief op het gebied van sterke innovaties binnen de verlichtingswereld. Signify is vooral groot geworden met het merk Philips, en heeft het portfolio steeds verder uitgebreid met andere professionele verlichtingsmerken. Bij Moonbears werken we hand in hand samen met Signify aan het opnieuw vormgeven van de branche.

Signify x Moonbears

Signify biedt een uitgebreid assortiment van producten van verlichtingsmerken die tot de beste ter wereld horen. Binnen dit merkenportfolio is Moonbears vooral actief met de entertainment merken Vari-Lite en Strand Lighting. Daarnaast bieden we ook Philips producten, zoals de ArenaVision. Waar Signify voortdurend bezig is met innoveren, staan wij dicht bij de klant en kunnen we perfect adviseren welke producten uit het Signify portfolio aansluiten bij jouw doelstellingen. We inventariseren vragen, verwachtingen en wensen, welke Signify vervolgens kan vertalen naar nieuwe producten. Het resultaat van een betrouwbare en hechte samenwerking. 

De merken van Signify

Binnen het portfolio van Signify vind je de beste verlichtingsmerken ter wereld. Bij Moonbears werken we met:


Philips

Het verlichtingsproductenmerk Philips is niemand onbekend. Het is namelijk het wereldwijde merk voor professionele en consumenten verlichtingsproducten. Zeg je Philips, dan zeg je ook kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets heeft Livinglight een Philips verlichtingsproduct in het assortiment opgenomen: de Philips ArenaVision. Een echte krachtpatser op het sportveld, in arena’s of bij andere evenementen. Benieuwd naar dit armatuur? Klik hier


Specialistische merken

Naast de standaard verlichtingsproductmerken, biedt Signify ook zogenoemde specialistische merken aan. Binnen dat portfolio van Signify werken we met onderstaande merken:


Vari-Lite

Wie Vari-Lite hoort, denkt aan bewegend licht. Daar zijn ze ten slotte uitvinders van. Naast movingheads biedt Vari-Lite ook statische armaturen. Speciaal voor rock-and-roll lshows, theaters, poppodia, tv-studio’s en andere (live) events. Nieuwsgierig naar de collectie? Bekijk deze hier.


Strand

Strand werd vooral bekend dankzij haar geavanceerde verlichtingsproducten voor toepassingen in het theater en studio’s. Het merk is al sinds 1914 actief op het gebied van entertainment verlichting. Benieuwd welke Strand producten wij bieden? Bekijk ze hier. 


Waarom Signify en Moonbears?

  • Verassend nieuwe lichttechnieken, waar creativiteit en innovatie geen limiet kennen. 
  • Professionaliteit, want de hoogwaardige verlichtingsproducten tillen jouw lichtoplossing naar een hoger niveau. 
  • Duurzaam, door vooruitstrevende en energiezuinige ledverlichting met een lange levensduur.
  • Breed inzetbaar, dankzij een breed merkenportfolio.
  • Samenwerken, waar Signify altijd bezig is met innoveren, zoekt Moonbears naar de best mogelijke match tussen fabrikant en de vraag van de markt.

  • Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

    Heb je prangende vragen of ben je op zoek naar een lichtoplossing? Neem dan contact op met één van onze Moonbears! Zij helpen je met al jouw vragen en kunnen een passend advies geven.